WIE zijn wij?

Wij staan als team voor het creëren van een veilige omgeving waarin een ieder kan wonen, werken en leven!
 

Onze opdrachtgevers zijn: bureau Stadsmariniers gemeente Rotterdam, Stadstoezicht Rotterdam, deelgemeente Rotterdam-Centrum, gemeente Ede, gemeente Barneveld, Ondernemersfederatie Rotterdam-Centrum, Politieacademie, Potitie Haaglanden en Politie Oost Nederland.
 

Jeroen Bakker
Jeroen Bakker (1979) heeft ruim 15 jaar politie-ervaring. Hij heeft lange tijd gewerkt als wijkagent in de Rotterdamse wijk het Oude Westen, indertijd een wijk met het predicaat ‘onveilig’. Mede door de inzet van Jeroen heeft deze wijk het predicaat‘veilig’gekregen.


De laatste zes jaar heeft hij als docent/trainer diverse onderwijsproducten ontwikkeld en trainingen gegeven aan de Politieacademie. Met zijn bedrijf Formathouse.nl heeft Jeroen diverse ideeën succesvol van start tot finish gebracht.
 

Hij is specialist op het gebied van Gemeenschappelijke Veiligheidskunde en is cum laude afgestudeerd als bedrijfskundige.
 

Kenmerken van Jeroen “Creatief, duidelijk en inspirerend.”


 

Ria Middelham
Ria Middelham (1955) is begonnen in het vormingswerk voor partieel leerplichtigen en is  zich via een carrière in de muziek gaan toeleggen op het vak van trainer en coach. Enerzijds door scholing (Voortgezette Opleiding,  ITIP, trainersopleiding), anderzijds door het werk bij Olaertsduyn als trainer/adviseur waar ze diverse soorten groepen heeft begeleid.
 

Sinds 1998 heeft ze haar activiteiten ondergebracht in Duende training en coaching.
 

Uitgangspunt voor haar manier van werken is, dat een scholing, training of coaching moet bijdragen aan de professionalisering van de werknemer en/of student. Hiervoor is noodzakelijk dat men verantwoordelijkheid draagt voor zowel eigen gedrag als voor de uitvoering van de functie. Een persoonlijke benadering is hierbij essentieel. Als werknemers/studenten uitgedaagd worden om hun beste kunnen in te zetten, heeft dat zowel een vitaliserend als een ontspannend effect. Als trainer en coach is ze bedreven in het maken van de vertaalslag van beleid naar uitvoering.
 

Kenmerken van Ria zijn: uitnodigend, direct en helder in mijn communicatie, kan mensen meenemen in de stof, weet te inspireren en draagkracht te creëren.
 

‘Ik geloof in de persoonlijke moed en veerkracht van mensen en lever graag mijn bijdrage aan het terugvinden en genereren van vertrouwen en levenslust.’
 

Carola Bremer
Carola Bremer (1971) heeft ruim 10 jaar ervaring als veiligheidskundige en is werkzaam
voor gemeenten en politie. Na de studie bestuurskunde (1997, Radboud Universiteit)
heeft zij gewerkt als beleidsadviseur veiligheid voor de gemeente Arnhem.
Sinds 2004 werkt zij als zelfstandig veiligheidsadviseur voor gemeenten en
politiekorpsen. Carola Bremer werkt sinds 2005 als trainer onder andere op het gebied
van gemeenschappelijke veiligheidskunde.
 

Kenmerken van Carola: “Scherp, duidelijk, doortastend in bestuurlijke dilemma’s”.

Website laten maken | Disclaimer | Links | Sitemap